Nieuwe Muziekschool Alphen zoekt met ingang van begin november 2021 een Piano Docent – Zuid-Holland

Het pianoteam van de Nieuwe Muziekschool Alphen zoekt met ingang van begin november 2021 een Docent Piano met de bereidheid tot het geven van enige keyboardlessen.
De klassiek opgeleide docent moet affiniteit hebben met popmuziek. Daarnaast waardeert ons team het leggen van een brede basis waarin gezond pianospel en gewenst repertoire van Bach tot jazz en pop een belangrijke plaats hebben. Gezien de leeftijdssamenstelling van ons docententeam gaat onze voorkeur uit naar een docent in de leeftijd tot circa 40 jaar.
Kandidaten moeten in het bezit zijn van een conservatoriumdiploma klassiek piano of binnenkort deze studie afronden.
Indicatie aantal uren: vermoedelijk één dagdeel (woensdag) met zeker mogelijkheid tot uitbreiding gezien de samenstelling van het docententeam.
De Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA) is een actieve coöperatie waar 32 muziekdocenten bij zijn aangesloten op zzp-basis. De NMSA stelt zich ten doel om met kwalitatief muziekonderwijs voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren, het muziekleven in Alphen te blijven voeden en eraan bij te dragen. Dat gebeurt vanuit een organisatie die midden in de Alphense samenleving staat.
De NMSA biedt:
• een fijne, professionele werkomgeving binnen een leuk docententeam
• ruimte om te groeien
• zelfstandigheid
• marktconforme beloning

Voor meer informatie: info@nieuwemuziekschoolalphen.nl of www.nieuwemuziekschoolalphen.nl, of bel 06 30192606 (Henk Abbink, vakinhoudelijke informatie) of 06 23132628 (Iwan Szomoru, coördinator NMSA, algemene informatie ).
Motivatiebrief en CV kunnen voor 16 oktober a.s. worden gestuurd naar : info@nieuwemuziekschoolalphen.nl

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Iwan Szomoru via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@nieuwemuziekschoolalphen.nl
Telefoonnummer: 0623132628

Kijk voor meer informatie op de website https://nieuwemuziekschoolalphen.nl/vacature/