Categorieën
Utrecht Vacatures

Ons Genoegen Amerongen zoekt slagwerkdocent – Utrecht

Muziekvereniging Ons Genoegen Amerongen is opgericht in 1919 en bestaat dit jaar dus alweer 100 jaar! De vereniging bestaat uit een fanfareorkest, een slagwerkgroep, een leerlingenorkest en een leerlingen slagwerkgroep.

Op dit moment heeft de vereniging 7 jonge slagwerkers met weinig tot enkele jaren ervaring en veel enthousiasme. We zijn op zoek naar een slagwerkdocent m/v die deze leerlingen individueel en gezamenlijk les wil geven.

De uitdaging
We zoeken een slagwerkdocent die kennis en vaardigheid net zo belangrijk vindt als enthousiasme en creativiteit, die weet hoe hij/zij jonge slagwerkleerlingen kan boeien en motiveren met originele projecten en optredens, maar die ze ook op kan leiden tot hun muziekdiploma’s.

Taken en verantwoordelijkheden
– opleiden van slagwerkleerlingen volgens de HaFaBra-richtlijnen tot een A-, B- en eventueel C-diploma;
– verantwoordelijk zijn voor de muzikale ontwikkeling van de leerlingen, bewaken van hun voortgang, signaleren en bespreken van eventuele problemen met het bestuur en ouders;
– leiding geven aan de leerlingenslagwerkgroep;
– meedenken over optimaliseren jeugd- en opleidingsbeleid;
– meewerken aan een optimale samenwerking met de slagwerkgroep instructeur;
– op verzoek van bestuur meewerken aan en aanwezig zijn bij verenigingsactiviteiten (jaarconcert, ledenwerfacties, voorspeelavonden en andere optredens).

Wie ben jij?
Je bent een slagwerkdocent (in opleiding) die goed kan inschatten wat een leerling nodig heeft om met veel enthousiasme en plezier muziek te maken. Je kan de leerlingen motiveren en stimuleren. Je weet hierbij een balans te vinden tussen enerzijds gezelligheid en anderzijds structuur en discipline. Je bent communicatief en sociaal vaardig en neemt graag initiatieven tot originele optredens en verrassende activiteiten. Je herkent het belang van een sterk verenigingsgevoel en weet dit over te dragen op de leerlingen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die beschikbaar is op de maandagmiddag.

Functie-eisen
– (Studerend voor) slagwerkdocent;
– In het bezit van een VAR-verklaring en Verklaring Omtrent Gedrag.
– Ervaring in het opleiden tot HaFaBra-examens is een pré;

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?
Stuur dan uiterlijk 19 april 2019 je cv met motivatie naar info@onsgenoegenamerongen.nl
Voor meer informatie over onze vereniging kun je kijken op https://www.onsgenoegenamerongen.nl of op onze Facebookpagina.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Wendy Leewis-Beumer via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@onsgenoegenamerongen.nl
Telefoonnummer: 0642314465

Kijk voor meer informatie op de website www.onsgenoegenamerongen.nl