Gezocht: pianist die bariton wil begeleiden | Schubert Winterreise – Zuid Holland

Beste Pianist in de Drechtsteden,

Welke amateur pianist wil met mij musiceren? Ik ben op zoek naar een pianist die samen met mij de Winterreise van Schubert wil ontdekken en oefenen. Ik ben een bariton met ruim 10 jaar zangervaring. Naast een aantal koren waarin ik actief ben, houd ik erg van de Lieder uit de 19e eeuw. Op dit moment ben ik bezig met de Winterreise van Schubert. Gute Nacht, der Lindenbaum en der Leiermann, staan al op mijn repertoire. Graag zou ik deze liederen willen vertolken met een enthousiaste pianist, die ook van deze muziek kan genieten. Wellicht kunnen we – als het goed gaat – kleine huiskamerconcerten geven?

Reacties:

Jan Willem Spijkman
(binnenstad Dordrecht)
jan.willem.spijkman@gmail.com
06-52579943

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Jan Willem Spijkman via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: jan.willem.spijkman@gmail.com
Telefoonnummer: 06-52579943

Kijk voor meer informatie op de website