Pianist(e) gezocht voor Zanggroep Sheliak Veldhoven – Noord-Brabant

Zanggroep Sheliak in Veldhoven is per direct op zoek naar een enthousiaste pianist(e) die het koor wil begeleiden tijdens de repetities en optredens.

Omschrijving vacature:
Als pianist(e) ondersteun je de dirigente tijdens onze repetities op een digitale piano. We repeteren op de dinsdagavonden van 20.00 h tot 22.15 h in het Patronaat in Veldhoven. Tijdens uitvoeringen zorg je voor de begeleiding van het koor. In het kader van ons 35-jarig jubileum, hebben we plannen voor een uitgebreid concert in 2023. Dat is een mooie gelegenheid om je bij ons aan te sluiten en mee te gaan werken aan dit project..
We vragen geen uitgebreide ervaring, maar wel een enthousiaste pianist(e) die veel zin heeft om samen te werken met een leuk koor en professionele dirigente. Vanzelfsprekend staat er ook een vergoeding tegenover.

Achtergrond Zanggroep Sheliak:
Zanggroep Sheliak is een actief gemengd koor. We zingen zowel Engels- als Nederlandstalige moderne muziek. Samen muziek maken met de dirigente en pianist(e) is onze passie. We houden van een muzikale uitdaging, maar zeker ook van gezelligheid. Meer info via onze website: www.sheliak.nl

Contact
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Hans Oerlemans: info@sheliak.nl.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Hans Oerlemans via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@sheliak.nl
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website www.sheliak.nl