Popkoor “All Directions!” Uit Ankeveen zoekt dirigent – Noord-Holland

All Directions! Een gezellig gemengd koor met 50 leden verdeeld over 4 zangstemmen TBAS is op zoek naar een nieuwe dirigent. Ons koor heeft vorig seizoen het 50 jarig bestaan gevierd. We hebben 4 pop concerten gegeven. We zijn begonnen als RK jongerenkoor. We zingen 4 stemmig in het Nederlands en Engels en worden begeleid op piano en drums.

Onze repetitieavond is op dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur in de St Martinuskerk, Stichts End 23, 1244 PK Ankeveen. 1x per maand op zaterdagavond zingen we in de mis en op de hoogtijdagen.
Een aantal maal per seizoen zingen we in verzorgingshuizen of geven een concert. Hier zingen we dan ons pop repertoire waarop ook onze toekomst is gericht gezien de terugloop in de kerk.

We zoeken een dirigent die leiding kan geven aan een vrolijke enthousiaste groep zangers. Die onze pop muziek kan waarderen en nieuwe nummers met ons kan instuderen (gebruik makend van midi’s). Affiniteit heeft met begeleiden tijdens een kerkdienst. Durft u het aan deze leuke groep te begeleiden neem dan contact op met Paulineverzijden@gmail.com of bel Pauline 06-29494728. U mag natuurlijk ook op dinsdag in de kerk komen luisteren.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Pauline Verzijden via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: paulineverzijden@gmail.com
Telefoonnummer: 06-29494728

Kijk voor meer informatie op de website Alldirections.nl