Popkoor Divers uit Gilze zoekt nieuwe dirigent! – Noord-Brabant

Wie zijn wij?
Popkoor Divers is een gemengd koor van zo’n 60 leden, variërend in leeftijd momenteel van dertigers tot en met zestigers. Naast goede sfeer en gezelligheid hoort verbetering ook bij onze doelen. Ons repertoire bestaat veelal uit hedendaagse popmuziek, maar ook nummers van weleer horen er bij. Tijdens concerten zingen we uiteraard uit ons hoofd, met aandacht aan presentatie en lichte choreografie. Momenteel maken we daarbij gebruik van orkestbanden.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken naar een kandidaat die zich kan herkennen in het volgende profiel: energiek, enthousiast, oog voor tekstbeleving en podiumpresentatie, kennis van stemvorming, motiverend, beheersing van pianospel, communicatief vaardig, kan gevarieerde stukken arrangeren voor SSATB, ervaring in het leiden van groepen. Uiteraard met aantoonbaar muzikale opleiding.

Wat bieden wij?
Bestuur, commissies en leden samen maken onze vereniging tot een geheel, daarbij indien nodig ondersteund door choreograaf en geluidstechnicus. De dirigent wordt door bestuur, muziekcommissie en choreocommisie betrokken bij het artistieke beleid van onze vereniging. We repeteren op dinsdagavond van 19.30-21.30 uur. In de aanloop naar een optreden besteden we via verlengde repetitietijd extra tijd aan de presentatie. De repetitieruimte is uitermate geschikt voor onze groep, daarbij is er beschikking over een piano.

Geïnteresseerd?
Voor algemene informatie, zie www.popkoordivers.nl en bezoek onze Facebook pagina.
Indien deze vacature je interesse heeft gewekt en je van mening bent dat je voldoet aan het hierboven geschetste profiel, dan zien we je reactie graag z.s.m. tegemoet. Je kunt je motivatie en uitgebreide profielomschrijving sturen aan popkoordivers@gmail.com
In januari zullen we dan verder contact met je opnemen.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Silvia Broeders via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: popkoordivers@gmail.com
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website www.popkoordivers.nl