Popkoor Luidkeels uit Barneveld zoekt gitarist – Gelderland

Voor Popkoor Luidkeels in Barneveld zoeken wij een gitarist die de band van het koor weer compleet kan maken. De band bestaat verder uit een pianist, bassist en percussionist.

We zoeken een elektrisch-gitarist die zich thuis voelt in het spelen van de verschillende stijlen internationale en Nederlandse popliedjes van tussen de jaren 60 en nu. Het repertoire bevat bijvoorbeeld onder anderen Queen, Boudewijn de Groot, Michael Jackson, Anouk, Muse en Avicii.

We zoeken dus een gitarist met een groot aanpassingsvermogen en iemand die zich elke keer weer bewust is van zijn plek binnen de klank van elk lied. Omdat je een begeleidende functie hebt, speel je altijd in verhouding tot de klank van het koor. In sommige liedjes zul je een (uitdagende) solo spelen. Je zult een aantal keer per jaar in voorstellingen spelen op uiteenlopende locaties: festivals, theaters en soms zelfs in een kerk.

De band repeteert 1 tot maximaal 2x per maand, afhankelijk van de voorstellingen die eraan komen. Voor het optreden, repeteren en reiskosten krijg je een vergoeding. Het popkoor repeteert op maandagavond.

Heb je interesse, neem dan contact op met Popkoor Luidkeels, info@popkoorluidkeels.nlof jasperhutte@gmail.com

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Jasper Hutte via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: jasperhutte@gmail.com
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website www.popkoorluidkeels.nl