Popkoor Schoonhoven zoekt een enthousiaste dirigent die ons muzikaal kan leiden! – Zuid-Holland

Ben jij de dirigent die ons op piano kan begeleiden bij de repetities, met ons kan werken aan een mooi repertoire dat echt bij ons koor past en samen met ons kan werken aan onze ambitie om te groeien?

Wie zijn wij?
Popkoor Schoonhoven is in 2009 opgericht en bestaat uit een groep van ongeveer 48 enthousiaste zangers (4-stemmig). Samen zingen én gezelligheid horen bij ons koor. We repeteren wekelijks en treden een paar keer per jaar op. We werken graag naar een eigen concert toe. De nummers zingen we uit het hoofd met bijpassende choreografie. Ons repertoire bestaat uit Engelstalige popsongs, ballads en uptempo nummers. Tijdens de repetities gebruiken we muziekbanden en bladmuziek. Onze wekelijkse repetitieavond is op dinsdag, maar kan afhankelijk van een nieuwe oefenlocatie woensdag worden.

Wie ben je?
Ben jij de professional die ons helpt met het instuderen van de nummers? Kan je je enthousiasme overbrengen op het koor, ben je betrokken en heb je ervaring met het dirigeren van een popkoor? Ben je in staat om ons met een juiste tekstbeleving en koorregie te laten zingen?
Verder zoeken wij iemand die een relevante, afgeronde opleiding heeft voor het dirigeren van een koor.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Marianne Mol via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: popkoorschoonhoven@gmail.com
Telefoonnummer: 06-50657253

Kijk voor meer informatie op de website www.popkoorschoonhoven.nl