Categorieën
Vacatures Zuid-Holland

Rotterdams Studenten Orkest (RSO) zoekt cellist(e) – Zuid-Holland

Beste cellist(e),

Het RSO is een orkest met studenten en jonge professionals uit Rotterdam en omstreken. Elk studiejaar starten we weer vol enthousiasme met een club leuke, gezellige en gedreven musici aan nieuwe projecten. Afgelopen seizoen hebben we helaas onze laatste cellist na meer dan 10 jaar trouwe dienst zien vertrekken. Daarom is jouw hulp hard nodig!

Het volgende seizoen spelen we onder andere de eerste symfonie van Beethoven en het concerto van Bottesini met een contrabas solist. Daarnaast hebben we een wereldpremière van componist Reza Namavar met zijn nieuwe stuk ‘In de blauwe nacht’. Het niveau van RSO staat bekend als goed, maar toegankelijk. Het is daarom een veilige omgeving om jezelf in orkestbezetting te ontwikkelen.

Wil je eens de sfeer proeven? Onze open repetities zijn gratis en vrijblijvend toegankelijk en zullen plaats vinden op dinsdag 27 augustus en dinsdag 3 september van 19:30 tot 22:00 op het volgende adres:

Doopsgezinde Gemeente Rotterdam
Noordmolenwerf 1
3011 AK Rotterdam
https://goo.gl/maps/BybeR57B6d5ZDeT86

Na de open repetities beginnen de reguliere repetities op elke dinsdag van 19:30-22:00. Mocht je tegen die tijd besluiten lid te worden, dan vragen we als kleine formaliteit aspirant-leden een mini auditie te doen.

Lijkt het je leuk om mee te spelen of heb je gewoon nog vragen? Twijfel dan niet en laat wat van je horen door een mail te sturen naar:
info@nu-rso.nl
Of kijk voor meer info op onze website en Facebook:
www.nu-rso.nl
www.facebook.com/rotterdams.studentenorkest

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Myrna Aulia via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@nu-rso.nl
Telefoonnummer: 0617018766

Kijk voor meer informatie op de website www.nu-rso.nl