Sambaband zoekt nieuwe leden. Kom jij met ons meespelen? – Zuid-Holland

De vereniging Sambalanço is een sambaband waarin mensen van allerlei muzikale niveaus spelen. De opzet van de band lijkt op die van een Braziliaanse sambaschool. Sambalanço heeft twee oefenlocaties, Rotterdam en Zoetermeer.

Spelen op jouw eigen niveau, op een instrument naar keuze
Sambalanço werkt met drie verschillende niveaus: er is een themales waarbij extra aandacht is voor techniek, samenspel en uitleg van nummers, de Sambalanço les waar we het repertoire oefenen en Sambalancinho, een groep vergevorderden. In principe mag iedereen met ritmegevoel bij Sambalanço spelen; voor Sambalancinho word je uitgenodigd door de bandleider, Michael de Miranda. We bieden je de mogelijkheid om een instrument een tijdje te lenen en eventueel te huren om te kijken of je het echt wat vindt. Daarna kies je, in overleg, het instrument dat jij wilt leren bespelen. Je kunt altijd besluiten over te gaan tot een ander instrument.

Wekelijks les
Op maandagavond om de week is er Sambalanço les in Rotterdam. Op donderdagavond wordt de wekelijkse Sambalanço les de ene week vooraf gegaan door een themales en de andere week oefent Sambalancinho. Je mag op beide locaties meedoen. Het lesschema en de route naar de oefenruimtes vind je hier: https://www.sambalanco.nl/de-school/les-schema/

Optredens
Van de leden van Sambalanço verwachten wij dat zij meedoen met optredens zodra zij het repertoire voldoende beheersen. De optredens zijn door het hele land, meestal op festivals, bedrijfsfeesten of bruiloften.

Lid worden?
Wil je meer weten, stuur dan een email naar info@sambalanco.nl of geef je direct op via het aanmeldformulier op de website: https://www.sambalanco.nl/de-school/lid-worden/

Hopelijk tot ziens!

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Tonny van Sommeren via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@sambalanco.nl
Telefoonnummer: 06-48273961

Kijk voor meer informatie op de website www.sambalanco.nl