Saxofoondocent gezocht – Zuid-Holland

MaasMuziek is de muziekvereniging binnen de gemeenten Puttershoek en Maasdam in de Hoeksche Waard (ZH). De vereniging is op 1 september 1994 ontsta an door een fusie tussen de destijds 93-jarige Harmonie-Puttershoek en het 75-jarige Wilhelmina-Maasdam.

Naast het Harmonieorkest heeft MaasMuziek ook een Opstaporkest, Opleidingsorkest, Slagwerkgroep en een Leerlingen-Slagwe rkgroep.Wij zijn met ingang van 09.01.2018 op zoek naar een saxofoondocent (m/v). Onze huidige (momenteel 3) saxofoonleerlingen hebben op dinsdag les vanaf 16.00 uur in De Drie Lelies in Puttershoek. Ons streven is om onze le erlingen daarnaast ook z.s.m. in het Opstaporkest te laten meespelen.

MaasMuziek is een enthousiaste vereniging, zeker op het gebied van Jeugd- en Opl eiding. De docent zal daarom ook worden gevraagd zich zo breed mogelijk in te zetten voor diverse gerelateerde activiteiten die binnen onze vereniging worden georganiseerd, zoals voorspeelavonden voor leerlingen, begeleiding naar deelname aan Solistenconcours ed. Voor een verdere indruk van onze ver eniging verwijzen u graag naar onze website www.maasmuziek.nl en/of onze Fa cebookpagina.
Wij verzoeken u vriendelijk om eventuele nader gewenste inlichtingen en/of uw sollicitatie, incl. CV te sturen naar:
Leerlingencoördinator Daniëlle Barendrecht: opleiding@maasmuziek. nl

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Danielle Barendrecht via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: opleiding@maasmuziek.nl
Telefoonnummer: 0628836952

Kijk voor meer informatie op de website www.maasmuziek.nl