Sisters of Soul zoekt nieuwe Candy Dulfer! – Noord-Brabant

De band Sisters of Soul is op zoek naar een nieuwe saxofonist(e)!! Het wegvallen van de huidige saxofonist betekent dat er een positie vrij is gekomen binnen deze tienkoppige soulband, welke zich de énige echte Ladies of Soul tribute band van Nederland mag noemen. Ben jij (of ken jij) daarom een saxofonist(e) die onze band wil komen versterken? Aarzel dan niet, en meld je aan voor de audities via info@sistersofsoul.nl. En wie weet ben jij degene die onze nieuwe versterking op saxofoon wordt en onze blazerssectie weer compleet maakt! Sisters of Soul repeteert doorgaans op zondagavond tussen 19:00 en 22:00 in het Kloosterhof te Leende.

Wie zijn de Sisters of Soul? En wat kun je verwachten van deze band? We vertellen je het graag: Sisters of Soul is de énige echte Ladies of Soul tribute band van Nederland met een frisse combinatie van bekende swingende soulklassiekers, eigentijdse hits, medleys en showelementen uit het originele Ladies of Soul repertoire. Ladies of Soul is de jaarlijks terugkerende succesformule van Nederland met een gevarieerd avondvullend programma waarin de meest lekkere Soul, Disco, Funk, Pop, Ballads, Hip-Hop, Latin en meer voorbij komen. Sisters of Soul bestaat uit drie professionele zangeressen, een vierkoppig combo en een strakke, driekoppige blazerssectie. Deze vriendengroep is na jarenlange samenwerking perfect op elkaar ingespeeld. Doelstelling van deze band is om met enthousiasme, entertainment en een imponerende uitstraling het Ladies of Soulrepertoire van de Ziggodome naar andere geschikte gelegenheden en festivals te verplaatsen!

Enthousiast geworden? Stuur ons dan een berichtje via info@sistersofsoul.nl of kom eens een keer langs bij een van onze repetities! Bekijk eventueel ook www.sistersofsoul.nl of www.facebook.com/thesistersofsoul voor meer informatie.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Remco Groenen via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@sistersofsoul.nl
Telefoonnummer: 06-57909352

Kijk voor meer informatie op de website www.sistersofsoul.nl