Slagwerkdocent gezocht – Friesland

Wie zijn wij?
Muziekvereniging ‘Harmonie’ is een vereniging waar ontspanning, plezier en succes voorop staan. Wij vinden het belangrijk dat kinderen muziek maken en hier plezier in hebben. De vereniging bestaat uit twee jeugdorkesten, een fanfare-orkest, een bigband en meerdere docenten/dirigenten. De opleiding van de vereniging start in groep 4 van de basisschool. Hier krijgen de leerlingen een aantal snuffellessen en de mogelijkheid om door te gaan met ons project ‘spelenderwijs’. Daaropvolgend maken de leerlingen een keuze wat betreft het te bespelen instrument. Wanneer de leerlingen zover zijn dan sluiten zij aan bij het opstaporkest of mixorkest. Momenteel zijn wij zoekende betreffende het vormgeven van onze slagwerkopleiding. De leerlingen krijgen momenteel vooral les in het bespelen van het drumstel. Wij zouden graag zien dat de slagwerkopleiding breder aangepakt wordt. Zo kunnen wij onze leerlingen een bredere basis meegeven voor de toekomst.

Waar zijn we naar op zoek?
Wij zoeken een man/vrouw die positief ingesteld is en in staat is de jeugd te motiveren en enthousiasmeren. Voor onze muzikanten in spé zijn de wekelijkse lessen een belangrijke basis voor hun muzikale ontwikkeling binnen onze vereniging. Daarom zoeken wij een enthousiaste docent die onze leerlingen kan opleiden en begeleiden. Je beschikt over didactische vaardigheden en hebt een heldere visie op het door ontwikkelen van de leerlingen, zowel individueel als in het groepsverband.

Functie-eisen
– Minimaal een afgeronde conservatorium- of vergelijkbare opleiding
– Je bent flexibel, enthousiast en positief ingesteld
– Je beschikt over goede sociale-, communicatieve, en educatieve vaardigheden
– Je kan leerlingen begeleiden in het behalen van hun muziekexamens
– Je bent gemotiveerd en bereid om de slagwerkopleiding verder uit te breiden
– Je bent in principe beschikbaar op dinsdagmiddag

Herken jij je in het profiel dat hierboven beschreven staat? Dan zijn wij op zoek naar jou. Stuur je motivatiebrief en CV naar jeugdcommissie@harmonieakkrum.nl
Voor meer informatie kunt u een kijkje op onze website nemen www.harmonieakkrum.nl

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Melissa Veenema via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: jeugdcommissie@harmonieakkrum.nl
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website www.harmonieakkrum.nl