Slagwerkinstructeur – Drenthe

Ben jij een enthousiaste, jeugdige en creatieve slagwerkinstructeur die onze slagwerkgroep kan uitbouwen naar een groots slagwerkorkest? Dan zoeken we jou!!!!

De slagwerk groep van muziekvereniging Excelsior Oosterhesselen is op zoek naar een

Instructeur

die mee wil en kan denken over de wederopbouw en verder ontwikkeling van onze slagwerkgroep. De club is klein, 7 leden, maar gemotiveerd om een nieuwe start te maken. De ambitie om leuke dingen te gaan doen is groot maar gerichte sturing en leiding is hierin wel noodzakelijk. De kaders reiken verder dan de geijkte drum- en malletband muziek. De wens is er om ook nieuwe stijlen te ontwikkelen. Denk hierbij aan alternatieve percussie of een samba band. Een vernieuwende geest is dus vereist. Ben jij die persoon die het helemaal voor zich ziet om van ons kleine groepje een groots slagwerkorkest te maken op een wijze waaraan iedereen meer dan 100% plezier kan beleven? Solliciteer dan heel snel!

Onze enthousiaste club repeteert maandagsavonds van 19.30 uur tot 21.00 uur in de Hesselerhof te Oosterhesselen.

Wat vragen wij van jou?
Je bent enthousiast en initiatiefrijk. Je bent creatief en niet bang om vernieuwende wegen in te slaan.
Je heb affiniteit met een jeugdige doelgroep.
Relevante ervaring is een vereiste een relevant diploma een pre

Wat bieden wij jou?

Een enthousiaste en gemotiveerde groep slagwerkers, die het niet schuwt om buiten de traditionele paden te opereren en te presteren.

Waar kun je terecht voor informatie en sollicitatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Kruimink (voorzitter) 06-41825373 of Simon Eising (bestuurslid slagwerkgroep) 06-38323953

Interesse? Reageren kan tot 1 maart 2020 aan: Bestuur muziekvereniging Excelsior Oosterhesselen, t.a.v. Tineke Kuipers, secretaris. E-mailadres : excelsior-oosterhesselen@outlook.com.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Bart Kruimink via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: b.kruimink@gmail.com
Telefoonnummer: 0641825373

Kijk voor meer informatie op de website www.excelsioroosterhesselen.nl