Sursum Corda Andijk zoekt enthousiaste dirigent! – Noord-Holland

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een enthousiaste en inspirerende dirigent voor ons jeugdorkest en onze fanfare.

Wie zijn wij:
Christelijke muziekvereniging Sursum Corda uit Andijk is een actieve fanfare met in totaal circa 45 enthousiaste leden, uitkomend in de 4e divisie. Regelmatig nemen wij deel aan een festival of concours. Sursum Corda bestaat uit een jeugdorkest van ongeveer 16 leden, Jong Sursum genaamd. Bij Jong Sursum worden de beginselen van samen muziek maken geleerd. De fanfare bestaat uit 38 leden. Sursum Corda is actief bezig met jeugdbeleid in samenwerking met de basisscholen in Andijk. Dit is een belangrijk speerpunt van onze vereniging.

Naast het actieve jeugdbeleid en het deelnemen aan festival en concours, organiseren wij onze eigen concerten, verlenen wij onze medewerking aan kerkdiensten en festiviteiten in Andijk.

Wij repeteren op de vrijdagavond, 19.00 tot 19.45 uur Jong Sursum en 20.00 tot 22.15 uur Sursum Corda.

Wie zoeken wij:
Op korte termijn zijn wij op zoek naar een dirigent voor beide orkesten. De progressie welke wij hebben gemaakt in afgelopen jaren, willen wij doorzetten. Dit betekent dat wij deelnemen aan ONFK, concours en festival.

Wij zijn op zoek naar een dirigent die ons motiveert, inspireert en zich betrokken voelt bij onze vereniging. Je bent enthousiast en weet ons mee te nemen in de muziek. Je bent flexibel en werkt graag samen met onze jeugd, leden en bestuur.

Je bent verantwoordelijk voor de artistieke leiding en weet de verbeterpunten bij zowel de vereniging als de individuele muzikanten te vinden en verbeteren.
Vereiste zijn een afgeronde HaFaBra directieopleiding, affiniteit met jeugd en respecteren van onze Christelijke identiteit.

Is je belangstelling gewekt?
Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Mail voor 2 april je motivatiebrief en je curriculum vitae naar cynthiabot@hotmail.com.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze voorzitter via bovenstaande mailadres of bel met Cynthia Bot, tel: 06-12178048

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Cynthia Bot via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: cynthiabot@hotmail.com
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website