Swingend jong dameskoor uit Haarlem zoekt DIRIGENT (M/V) – Noord-Holland

Wij zijn dameskoor Cero dos tres en wij zoeken vanaf januari 2021 een vlotte en enthousiaste dirigent die ervaring heeft met dirigeren en arrangeren en met humor het beste in ons naar boven haalt.

Wat maakt ons bijzonder? Wij zijn een jong en swingend koor en hebben veel ervaring en plezier in het meerstemmig samen zingen. Wij bestaan nu 10 jaar en repeteren momenteel op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in wijkcentrum Binnensteeds (Haarlem centrum). Met ongeveer 25 enthousiaste dames zingen we een jaarlijks wisselend repertoire met een mooie mix van pop, soul, funk, musical en jazz. We treden een aantal keer per jaar op, ondersteund door livemuzikanten (bijvoorbeeld Korenlint in Haarlem, Paradiso korendagen, kerstmarkt en ons jaarlijkse concert).

Ben je enthousiast en geïnteresseerd? En beschikbaar op de maandag- of dinsdagavond? Stuur dan uiterlijk op 4 oktober je motivatie en cv naar info@cerodostres.nl. Naast een persoonlijk kennismaking kan een proefrepetitie deel uitmaken van de selectieprocedure.

Kijk voor meer informatie over ons op www.cerodostres.nl of op www.facebook/cerodostres

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Saskia Claassen via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: jeroenensaskiaclaassen@gmail.com