Categorieën
Utrecht

Symfonieorkest Sjosjanim zoekt een concertmeester – Utrecht

Symfonieorkest Sjosjanim is per direct op zoek naar een enthousiaste concertmeester. Zoek je een leuke muzikale uitdaging en heb jij het in je om dit geweldige orkest en met name de violen te leiden? Ben je (afgestudeerd) conservatoriumstudent of heb je op een andere manier de ervaring in huis? Kom dan eens langs op een van onze repetities om de sfeer te proeven en te kijken of het wat voor je is.

Sjosjanim is een christelijk symfonieorkest met ongeveer 40 leden. Het orkest heeft de samenstelling van een compleet symfonieorkest met een strijkerssectie, een blazerssectie en een set pauken. Tweewekelijks komen we bij elkaar om te repeteren in Amersfoort. Ons doel is om leden en het publiek te enthousiasmeren en voldoening te bieden qua zuiverheid, tempo en klankcultuur. Om dat te bereiken voeren we interessante klassieke werken uit, waaronder symfonieën en soloconcerten. Jaarlijks geven we een concertserie in het najaar en incidenteel geven we extra concerten, bijv. in samenwerking met een koor of ander orkest.

Wil je meer weten? Neem een kijkje op onze website: www.sjosjanim.nl of onze Facebookpagina!
Naast een concertmeester zijn we ook op zoek naar nieuwe leden. Met name bij de cellisten kunnen we versterking gebruiken. Interesse? Kom gerust eens een repetitie meespelen?

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Jeanine Heij via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: jeanineheij@live.nl
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website www.sjosjanim.nl