Symfonisch Blaasorkest Overijssel heeft plek voor klarinettisten/slagwerkers & hoornisten – Overijssel

Het Symfonisch Blaasorkest Overijssel (SBO) is een jong orkest, opgericht in het voorjaar van 2014 o.l.v. Alfred Willering.
Het orkest bestaat volledig uit muzikanten die hun oorsprong hebben bij een andere vereniging, de leden komen dan ook uit alle windstreken van Overijssel (en naastliggende provincies). Wij repeteren 1x per maand op een zondagmiddag (van 1 tot 4/5), en als doelstelling hebben wij om minimaal 2 tot 3x per jaar op te treden.

Op dit moment hebben wij 37 leden op onze ledenlijst staan, voor de korte tijd waarin dit orkest actief is vinden wij dat al een heel mooi aantal. Maar……..uiteraard kunnen wij nog veel meer leden gebruiken.
Met name de klarinetsectie kan wel wat versterking gebruiken, maar ook andere secties zoals de slagwerksectie en hoornsectie kunnen wel wat versterking gebruiken.

Op onze site kun je wel een overzicht vinden van de huidige orkestbezetting. Kom gerust (vrijblijvend) eens een keer een repetitie bijwonen, de deur staat altijd open! Ons repetitieschema staat ook wel op onze site.

Hopelijk tot snel!?

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Agnes Snippe via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: website@sboverijssel.com
Telefoonnummer: 0643273069

Kijk voor meer informatie op de website www.sboverijssel.com