Theaterkoor Sincere uit Son en Breugel zoekt dirigent – Noord-Brabant

Theaterkoor Sincère bestaat dit jaar 50 jaar en telt 40 leden. Met het uitdagende en afwisselende repertoire, choreografie en toneel bracht het koor al diverse theatershows, concerten en musicals, o.a. in samenwerking met orkesten, dansgroepen, bands of andere gezelschappen. Het koor, dat repeteert met piano, wil kwalitatief goede muziek brengen waarbij plezier in het zingen de boventoon voert. Het koor zou graag met een nieuwe dirigent willen toewerken naar een mooi muzikaal project waarmee we samen natuurlijk de uitdaging aangaan om het publiek te boeien!
Welke kwaliteiten wij zoeken in onze nieuwe dirigent en wat de taken zijn vind je in de uitgebreide vacature-omschrijving op onze website. Wij horen graag van je!
Interesse om ons te ontmoeten? Stuur dan voor 7 juni 2019 jouw motivatiebrief inclusief referenties en CV naar p.bosman05@gmail.com. Een proefdirectie behoort tot de sollicitatieprocedure. Voor vragen kunt u bellen naar Peter Bosman tel. 06-55772119. Kijk ook op onze website www.theaterkoorsincere.nl. Wij repeteren donderdagavond in Café Restaurant De Zwaan, Markt 9 te Son.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Peter Bosman via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: p.bosman05@gmail.com
Telefoonnummer: 06-55772119

Kijk voor meer informatie op de website www.theaterkoorsincere.nl