Theaterkoor Sincere uit Son en Breugel zoekt dirigent – Noord-Brabant

WELKE DIRIGENT STEELT DE SHOW MET THEATERKOOR SINCERE?
Theaterkoor Sincère is een enthousiast gezelschap met 40 leden en bestaat dit jaar 50 jaar. Naast het zingen voegt het koor graag iets extra’s toe aan haar optredens. Met het uitdagende en afwisselende repertoire, verfraaid met choreografie en toneel, weet het koor het publiek telkens weer te boeien. Het koor, dat repeteert met piano, wil kwalitatief goede muziek brengen waarbij plezier in het zingen de boventoon voert. Het koor heeft in de afgelopen 25 jaar diverse theatershows en musicals in eigen beheer uitgevoerd o.a. in samenwerking met orkesten en dansgroepen. Tussentijdse concerten, eventueel met een ander muzikaal gezelschap, staan jaarlijks op het programma. Het koor zou graag met een nieuwe dirigent willen toewerken naar een mooi muzikaal project waarmee we samen de uitdaging aangaan om het publiek wederom te boeien! Wij repeteren op donderdagavond.

Ben jij de dirigent met frisse ideeën, die samen met ons een nieuw muzikaal avontuur wil aangaan, in een samenwerking voor langere tijd, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een uitgebreide vacature-omschrijving verwijzen wij jou naar onze website of stuur een mailtje dan krijg je de hele vacature-omschrijving toegestuurd.

Interesse om ons te ontmoeten? Stuur dan voor 1 mei 2019 jouw motivatiebrief inclusief referenties en CV naar info@theaterkoorsincere.nl . Een proefdirectie behoort tot de sollicitatieprocedure. Voor vragen kunt u bellen naar Christianne van Doveren, tel. 0499-476053. Kijk ook op onze website www.theaterkoorsincere.nl. Wij repeteren donderdagavond in Café Restaurant De Zwaan, Markt 9 te Son.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Christianne van Doveren via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@theaterkoorsincere.nl
Telefoonnummer: 0499-476053

Kijk voor meer informatie op de website www.theaterkoorsincere.nl