Trevira2000 is op zoek naar enthousiaste dirigent – Utrecht

Wat:
Enthousiast en gezellig koor, Trevira2000, is per medio november 2018 op zoek naar een dirigent(e) om ons koor te leiden. Onze huidige dirigente mag door complicaties in de zwangerschap niet meer werken en zal na haar zwangerschapsverlof niet meer terugkomen. We hebben een tijdelijke invaller tot half november.
Onze repetities zijn elke maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur met daarin een pauze van 15 minuten.

Wij zoeken:
Een dirigent(e) die ervaring heeft in het leiden van een koor en het aansturen van de pianist. Hij/zij leidt het koor tijdens de repetities en de optredens. In overleg met de repertoire commissie worden de nummers bepaald. De opbouw van een repetitie: van 20:00 – 21:15 uur inzingen en repeteren. 21:15-21:30 uur pauze, 21:30 – 22:00 uur het doorzingen van het huidige repertoire en eventueel een enkel verzoeknummer. We zoeken een dirigent(e) die de intentie heeft om meerdere jaren bij het koor te blijven dirigeren.

Trevira2000:
Trevira2000 is een enthousiast gemengd 4-stemmig koor dat momenteel bestaat uit 37 leden. Ons repertoire is zeer gevarieerd met allerlei nummers uit de popmuziek vanaf de jaren ’60 tot heden. Wij repeteren elke maandagavond in het Helicongebouw in Zeist (Socrateslaan 22A, Zeist). Het koor wordt begeleid door een pianist: Jochem Krijnen.
Wij treden gemiddeld 4x per jaar op, bij verschillende gelegenheden. Hierbij is te denken aan een eigen georganiseerd optreden, een optreden in een verzorgingshuis of bijvoorbeeld het meedoen aan een korenfestival.
Meer informatie is te vinden op onze site: www.trevira2000.nl

Procedure:
Op zaterdag 27 oktober 2018 sluit de vacature. Uit de reacties worden 3 kandidaten geselecteerd die voor auditie worden gevraagd op maandagavond 5 november 2018. Hiervoor krijgen zij een aantal nummers om te dirigeren. De gekozen dirigent, zal maandag 19 november beginnen als dirigent van het koor. In eerste instantie met een proefperiode van 3 maanden. Na 3 maanden wordt dit bij wederzijds goed vinden een jaarcontract.

Reageren en contact:
Heb jij interesse in de functie? Stuur dan een cv en motivatiebrief naar de secretaris: secretaristrevira2000@gmail.com
Voor informatie en vragen kun je tevens terecht bij de secretaris: Marijke van der Putte.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met marijke van der Putte via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: secretaristrevira@gmail.com
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website www.trevira2000.nl