Trombone docent – Drenthe

Welkom in de wonderbaarlijke en fascinerende wereld van de trombone!

Mijn naam is David Tyler. Ik ben geboren te Newport, Zuid Wales en ik studeerde trombone aan de Royal Northern College of Music in Manchester en aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen. In 1988 werd ik aangesteld als eerste trombonist van het Noord Nederlands Orkest (NNO). Ik heb 31 jaar gewerkt bij het NNO en ik ben 20 jaar werkzaam als trombone docent. Naast mijn werk bij Klankrijk Drenthe geef ik les op Muziekschool De Kielzog in Hoogezand. Ik maak tevens deel uit van trombone duo The Trombonauts (www.trombonauts.nl). Wij verzorgen demonstraties en workshops op basisscholen. Ook speel ik trombone in het Borealis Koper Collectief en bij verschillende Big Bands.

De trombone is een van de meest veelzijdige instrumenten en geschikt voor iedereen van 9- tot 99 jaar. De trombone vind je in harmonie orkesten, fanfare orkesten, symfonieorkesten, brass bands en big bands. Maar je kunt natuurlijk ook ter ontspanning lekker voor jezelf toeteren en alles van je afblazen!

Ervaar zelf die wonderbaarlijke, fascinerende wereld van de trombone. Ik geef les in Assen en bij mij staat plezier in het spelen voorop. Kom langs voor een vrijblijvende proefles: er staat een trombone voor je klaar!

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met David Tyler via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: dgtyler@live.com
Telefoonnummer: 0592355434/0627057428

Kijk voor meer informatie op de website www.trombonauts.nl