Trombonist worden bij de Isseltaler Musikanten? Dat kan! – Gelderland

Er komt er een plaats vrij in de trombonesectie van de Isseltaler Musikanten. Of dat wat voor u is kunt u beoordelen tijdens de komende optredens van het orkest of op de repetities. Wellicht kunnen de Isseltaler Musikanten u uitnodigen een optreden of een repetitie bij te wonen.

Repeteren doen de Isseltaler Musikanten wekelijks op donderdagavond in Rheden.
Geïnteresseerden worden vriendelijk gevraagd even contact op te nemen via info@isseltalermusikanten.nl of 026-3820245 (Jan-Joris Heling).

De Isseltaler Musikanten geven graag ervaren, maar ook jonge wat minder ervaren muzikanten de gelegenheid een aantal proefrepetities mee te draaien. Bij hen hoef je niet voor te spelen. Zij spreken gewoon wederzijds een proefperiode af, waarin zij u desnoods de fijne kneepjes van de Egerländermuziek bijbrengen.

Het regionale orkest bestaat uit 22 muzikanten. Gedurende haar bestaan is de blaaskapel uitgegroeid tot een toonaangevende kapel die gespecialiseerd is in de Böhmische Egerländermuziek. Door telkens weer gerenommeerde dirigenten aan te trekken heeft het orkest deze groei doorgemaakt en is het orkest na meer dan 40 jaar nog springlevend. Er is gebleken dat er een behoorlijke groep liefhebbers van mooie stemmige blaasmuziek is, die de weg naar de optredens van de Isseltaler Musikanten weet te vinden. Met gemiddeld 12 optredens per jaar zijn de muzikanten op de Bühne te vinden. Niet alleen in Nederland, maar ook bijvoorbeeld in Hamminkeln (Duitsland) bij feesten van de destilleerderij van de befaamde Isseltaler Kruidenlikeur. In 2020 staan optredens op het toongevende festival Blechlawine in Oostenrijk en op het Musikfest Tramin in Zuid-Tirol op de agenda. De Isseltaler Musikanten zijn ook organisator van de landelijke Egerländer Workshop met Die Innsbrucker Böhmische.

Mooie optredens in binnen- en buitenland zijn dus gegarandeerd. De Isseltaler Musikanten zijn amateurblaasmuzikanten, maar professioneel georganiseerd. Zij beschikken over een drukbezochte website isseltalermusikanten.nl en Facebookpagina, waar u alle informatie over de muziekstijl en de optredens kunt terugvinden.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Jan-Joris Heling via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@isseltalermusikanten.nl
Telefoonnummer: 0263820245

Kijk voor meer informatie op de website https://www.isseltalermusikanten.nl