Trompetisten,bugelisten & saxofonisten gezocht – Noord-Brabant

Reunieorkest Regiment van Heutsz (fanfarebezetting ) is i.v.m. uitbreiding van het orkest op zoek naar ervaren muzikanten op trompet, bugel en saxofoon.
Het orkest bestaat momenteel uit 45 muzikanten die eenmaal per maand repeteren in ’s Hertogenbosch o.l.v. dirigent Jesse van Lankveld.

Voor degene die actief muzikant is geweest of nog steeds is en die een nieuwe muzikale uitdaging zoekt, is Reünieorkest van Heutsz wellicht een nieuwe stap. Onze optredens hebben veelal een militair karakter. ( kijk eens in onze agenda op onze website )

Veel informatie kun je al vinden op www.rrvh-tkos.nlof onze facebookpagina www.facebook.com/ReunieorkestRegimentvanHeutsz maar heb je nog vragen over ons orkest stuur dan geheel vrijblijvend een email naar secretaris@rrvh-tkos.nl .

Wil je geheel vrijblijvend een keer op een repetitie komen kijken of meespelen, ook dat is mogelijk en uiteraard staat de koffie/thee klaar. (voor repetitiedata zie onze agenda op de website of evenementen op onze facebookpagina )

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met A. Vialle via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: secretaris@rrvh-tkos.nl
Telefoonnummer: 0624270446

Kijk voor meer informatie op de website www.rrvh-tkos.nl