Vacature dirigent(e) fanfare (4e divisie) – Overijssel

Muziekvereniging De Bazuin is per december 2018 op zoek naar een dirigent. Het orkest telt op dit moment ± 30 leden en repeteert elke woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in het Streekcentrum de Wielewaal in Scheerwolde.
De Bazuin is een ambitieuze vereniging die zich verder wil ontwikkelen op het hoogst haalbare niveau. Wij maken op een prettige en gezellige manier muziek, waarbij alle muzikanten worden uitgedaagd om te presteren naar hun eigen kunnen. We spelen een breed repertoire van gedragen (koraal)bewerkingen en klankwerken tot en met lichte (pop)muziek. We treden op in de regio in de vorm van (zomeravond) concerten, kerkdiensten en een regionaal proms-concert. Eén keer per drie jaar willen we deelnemen aan een concours of festival.
Profielschets
− Je bent in staat om muzikanten van jong tot oud met diverse niveaus met elkaar te verbinden, zonder het plezier van het muziek maken uit het oog te verliezen.
− Je bent ervaren in het begeleiden van kerkdiensten en weet koralen met het juiste gevoel te brengen.
− Je bent (bijna) in het bezit van een diploma directie HaFaBra en hebt enige ervaring in het leiden van een fanfareorkest.
− Je hebt een goed gevoel voor performance, waarbij je nieuwe muzikale uitdagingen niet uit de weg gaat en ons daarin uitdaagt.
− Je hebt affiniteit met, en denkt mee over het opleiden van leerlingen. Het verzorgen van muzieklessen binnen onze vereniging behoort ook tot de mogelijkheden.
− Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
− Je denkt met het bestuur mee over de toekomst van de vereniging, het beleid, en je bent bereid om je daar voor een langere periode voor in te zetten.
− Je bent beschikbaar op woensdagavond.
− Je vindt het geen probleem om optredens te begeleiden tijdens Paas-/ Kerstdagen
Voor meer informatie: www.debazuinwetering.nl

Ben je geïnteresseerd en zie je het als een uitdaging om de nieuwe dirigent van ons fanfareorkest te worden? Stuur dan je CV, motivatie en ambitie uiterlijk woensdag 7 november 2018 naar debazuinwetering@gmail.com
Ons streven is om per 01 december 2018 een dirigent(e) aan te nemen. Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Lieneke Mol, 06 39 85 32 78 of via debazuinwetering@gmail.com.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Lieneke Mol via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: debazuinwetering@gmail.com
Telefoonnummer: 0639853278

Kijk voor meer informatie op de website www.debazuinwetering.nl