MuzikantenNetwerk.nl

Bedankt voor 10 Jaar Muzikanten Netwerk!

 

Na tien jaar vol passie aan Muzikanten Netwerk te hebben gewerkt heb ik besloten om met MuzikantenNetwerk.nl te stoppen.

Via Muzikanten Netwerk heb ik de afgelopen jaren duizenden muzikanten en verenigingen kunnen helpen met gratis muzikale vacatures en het vergroten van hun zichtbaarheid. Met veel plezier heb ik muzikanten en verenigingen met elkaar verbonden. Helaas, ik kan de activiteiten niet meer combineren met mijn werk, privéleven en andere hobby's.

Hopelijk is er tussen alle verenigingen, muzikanten en bezoekers van Muzikanten Netwerk iemand die de website wil voortzetten. Heb je interesse om MuzikantenNetwerk.nl een nieuwe toekomst te geven? Neem dan contact op via info@muzikantennetwerk.nl en ik geef graag meer informatie over de overname mogelijkheden.

 

Groeten Tom

Wachtwoord vergeten