Vacature Orkestleider Sophie’s Bigband – Zuid-Holland

Sophie’s Bigband bestaat tien jaar en brengt bigband muziek van alle tijden ten gehore. De bigband brengt composities en arrangementen ten gehore van Miller, Gershwin, Basie, Nestico, maar ook hedendaagse componisten en muzikanten behoren tot het repertoire. Verder maken een behoorlijk aantal vocale arrangementen deel uit van het repertoire. Sophie’s Bigband is een graag geziene gast op verschillende evenementen in en rond Zoetermeer. Zo zijn ze een vertrouwd gezicht geworden in verschillende winkelcentra, maar ook op dansmiddagen/avonden. Daarnaast dragen ze hun steentje bij op het traditionele jaarconcert in de thuishaven Musicdome in Zoetermeer.

Orkestleider
Sophie’s Bigband repeteert elke vrijdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur in de Musicdome in Zoetermeer. Bij de zoektocht naar een motiverende en inspirerende orkestleider wil het orkest graag samenwerken enerzijds met een ervaren orkestleider, die het genoemde repertoire goed kent en beheerst. Anderzijds zou een jonge componist/arrangeur, in de laatste fase van zijn/haar conservatoriumstudie of net afgestudeerd, ook van harte welkom zijn. De orkestleider heeft altijd de kans om de eigen stukken bij de bigband in te brengen en bij gebleken geschiktheid aan het repertoire toe te voegen. Een ‘win-win’ situatie. We zijn ons ervan bewust dat amateurmusici best eigenwijs en veeleisend zijn en zoeken daarom een orkestleider die stevig in zijn of haar schoenen staat.

De gewenste aanvangsdatum van de werkzaamheden is zo spoedig mogelijk en de uit te keren vergoeding wordt in onderling overleg met het bestuur vastgesteld.
Heb je zin in een nieuwe uitdaging en denk jij die aan te kunnen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 06-5510 8566 of mail naar info@muziekverenigingkenv.nl. Wij repeteren op de vrijdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur in de Musicdome, Van der Hagenstraat 22d in Zoetermeer.

Naast onze zoektocht naar een orkestleider zijn we op zoek naar een tenorsaxofonist, een trombonist en een toetsenist.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Micha Visser via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@muziekverenigingkenv.nl
Telefoonnummer: 06-5510 8566

Kijk voor meer informatie op de website www.muziekverenigingkenv.nl