Verder kijken dan de muzieknoot lang is

boek-ivoMet trots presenteer ik u mijn boek:
‘Verder kijken dan de muzieknoot lang is’

Dit boek over blaasmuziek (met als rode draad jeugdbeleid) is geschreven voor- en gaat over muziekliefhebbers zoals muzikanten, bestuursleden, docenten, dirigenten, beleidsmakers enz. Een leuk en leerzaam boek voor slechts €16,95.

Over mijn boek:

In mijn boek neem ik u mee in de fascinerende wereld achter de muzieknoot: met een helikopterview ga ik muziekverenigingen analyseren en schets de sterke en zwakke kanten, de bedreigingen maar ook de kansen.

Alle facetten komen aan bod: ledenwerving, jeugdopleiding, jeugdorkesten, bladmuziek, doorstroming, behoud van leden, dirigenten enz.

Ook mijn spreuken en grappige anekdotes mogen uiteraard niet ontbreken. Naast tips en tricks heb ik niet geschuwd om ook de pijnpunten te benoemen en vaak zitten er hele wrange dissonanten tussen. Maar weet u wat ik zo mooi vindt aan een dissonant? De oplossing!

Een muzieknoot heeft een verleden, een heden en een toekomst. In mijn boek wil ik u graag uitnodigen om verder te kijken dan de muzieknoot lang is.

Met vriendelijke groet,

Ivo Kouwenhoven

Wil jij dit boek ook graag hebben? Bestel hem meteen via onderstaand bestelformulier. Nadat je het bestelformulier hebt ingevuld ontvang je een factuur per e-mail, vervolgens wordt de levering in gang gezet.

Bestelformulier

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaatsnaam*:

E-mail adres*:

Telefoonnummer*:

Aantal boeken*:


Blokfluit spelen met Bas & Viola deel 2

(On)Verklaarbare pijn

Verder kijken dan de muzieknoot lang is

Bas & Viola op zoek naar het geheim van het notenschrift

Blokfluit spelen met Bas & Viola

Slagwerk met Bas & Viola