Wij zoeken trompettisten die graag samenspelen – Capelle aan den IJssel

Speel jij al een aantal jaar trompet, kun je bladmuziek lezen, ben je enthousiast en lijkt het je leuk om samen met andere muzikanten in een groep te spelen?

Voor ons orkest zijn wij nog op zoek naar enthousiaste trompettisten. Leeftijd speelt geen rol al is enige ervaring wel vereist, bij voorkeur minimaal HaFaBra A-diploma of een vergelijkbaar niveau. We zijn ons er zeker van bewust dat het (niet) hebben van een diploma niet altijd iets zegt en daarom zal onze dirigent altijd bepalen of je niveau aansluit op onze wensen.

De samenstelling van de groep bestaat onder anderen uit een drummer, slagwerkers, saxofonisten, fluiten, trompettisten, hoorns, bassen, tuba’s en klarinettisten en wordt geleid door de dirigent.

Het orkest oefent iedere week op dinsdagavond van 19:45 tot 21:30 uur aan de Capelseweg 120 in Capelle aan den IJssel. Tijdens de repetities oefenen we de muziek die we tijdens de diverse optredens, zo’n 6 per jaar, zullen gaan uitvoeren. Het repertoire bestaat o.a. uit populaire muziek, pop, rock en filmmuziek. De muziek die we spelen is voor jong en oud vaak heel henkenbaar.

Wil je eens kennismaken met het orkest en een keer een repetitie bijwonen? Je bent van harte welkom om eens te komen kijken/meespelen op een dinsdagavond.

Ben je enthousiast geworden dan kan je zes weken op proef mee komen spelen. Ben je dan nog steeds enthousiast dan is een lidmaatschap een goede oplossing.

Speel je een geen trompet maar ben je wel enthousiast geworden, neem dan zeker contact op via onderstaande contactgegevens. Ook voor diverse andere secties hebben we nog ruimte in ons orkest.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Hanneke den Braanker via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@emmcapelle.nl
Telefoonnummer: n.v.t.
Twitter: @EMMCapelle

Kijk voor meer informatie op de website www.emmcapelle.nl