Zangeres zoekt band – Zuid-Holland

Hoi, zangeres zoekt pop- rockcoverband . Ik heb veel podiumervaring. Veelzijdig, breed repertoire van Anouk tot the Killers, Jett Rebel tot the Editors, van Alanis Morisette tot Kensington ,Amy Winehouse tot Daft Punk etc. Ik vind het ook leuk om soul en funk te zingen.Daarom ben ik op zoek naar een leuke, gezellige coverband om lekker muziek mee te maken en op te treden. Ik heb in al die jaren een groot repertoire opgebouwd en heb dus veel nummers paraat. Dus hebben jullie een enthousiaste zangeres nodig laat het me dan weten!! Zuid-Holland- Schiedam

Tel: 06-40500616
Ellen Taal-Pronk
E-mail: ellenpronk@hotmail.com

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Ellen Taal-Pronk via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: ellenpronk@hotmail.com
Telefoonnummer: 06-40500616

Kijk voor meer informatie op de website