Categorieën
Utrecht

Zangeres zoekt Combo – Utrecht

Hey muzikanten!

Ik ben Madelief, 21 jaar en woonachtig in Amersfoort. Heb zang gestudeerd en geef les als zangdocente. Ik schrijf veel muziek maar mis muzikanten met wie ik dit kan uitwerken en kan delen. Ben jij of ken je een pianist, (contra)bassist, gitarist en percussionist? Muzikanten met ervaring en het liefst in een leeftijdscategorie tussen de 25 en 40. Stuur me een bericht mocht je interesse hebben. Het zou om een het genre (Neo) Soul, Jazz gaan. Artiesten die me aanspreken zijn Lianne La Havas, Salvador Sobral, Jose James, Jeangu Macrooy, Selah Sue, Corinne Bailey Rae en Gregory Porter. Om maar even een beeld te scheppen. Via de link vind je wat demo’s van mijn stem.. https://www.instagram.com/madelieftwilt/channel/

Wie weet tot ziens!

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Madelief Twilt via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: madelieftwilt@outlook.com
Telefoonnummer: 0638014389

Kijk voor meer informatie op de website https://www.instagram.com/madelieftwilt/channel/