Zangeres zoekt muzikanten/band Amsterdam – Noord-Holland

Hoi, mijn naam is Marijn, ik ben 24 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik zing supergraag en heb redelijk ervaring. Ik zing pop, r&b, jazz, soul, beetje klassiek en wat je maar wil eigenlijk. Het lijkt mij leuk om samen met een muzikant of meerdere, covers te repeteren en eventueel samen ook liedjes te schrijven. Ik ben beslist niet podiumschuw en heb de ambitie om samen met muzikanten ook concertjes te geven. Ik zoek mensen die regelmatig willen repeteren en woonachtig in Amsterdam en omgeving. Je kunt me via deze website of mijn nummer contacteren en ik kan ook wat filmpjes sturen van concerten die ik heb gegeven.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Marijn via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: marijn.teunissen@hotmail.com
Telefoonnummer: 0653628265