Zangeres zoekt samenwerking experimentele muziek – Noord-Brabant

Als zangeres ben ik ruim ervaren achter de schermen zoals begeleiding van andere zangers/zangeressen, schrijven van muziek en maken van opnames, maar eigenlijk zou ik meer solistisch willen doen.

Ik ben opzoek naar mensen die het leuk vinden met mij samen te werken. Of wel in band-vorm, of als nieuw initiatief.

Ik ben momenteel vooral solistisch bezig. Ik ben niet vies van soul, pop, (indie pop) etnische muziek, covers of eigen werk. Ik haal veel inspiratie uit wereldmuziek en speel verschillende wereldmuziek instrumenten, waaronder de didgerdoo, Ierse fluit en klein percussie. Soms begeleid ik me op toetsen, of met loop-station, waarbij ik improvisatie niet schuw, evenals beat boxing, rap en special effects.

zie link voor een van m’n opnames. Dit is een stuk wat nog in ontwikkeling is.

Lijkt het je leuk iets samen te doen? neem gerust contact met me op.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Celinda Scheepers via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@creamundi.nl
Telefoonnummer: 0649927372

Kijk voor meer informatie op de website creamundi.nl