Zing jij ook graag? Meld je aan voor zangles – Gelderland

Zoek jij coaching om jou stem op de juiste manier te trainen en technieken te leren? Is het altijd al een droom geweest jezelf beter te ontwikkelen, zodat je genoeg zelfvertrouwen hebt om op te treden? Of ben jij al ervaren, maar wil je een goede training voor je stem behouden en misschien nog dingen leren die je niet wist?

Meld je dan aan bij: Zangles bij Cheyenne! In Arnhem Rijkerswoerd

* Heb jij een GELREPAS ? De aanvraag is in behandeling voor de gelrepas. Zodat mensen met een lager budget ook zich kunnen aanmelden.

Wie ben ik?
Ik ben Cheyenne Krijgsman. Vanaf een jaar of 6 begon ik met musicalles en zanglessen. Waarna ik op mijn 9e auditie deed voor de musical Annie. Productie van Alber koment Verlinde. Uiteindelijk de hoofdrol gekregen en op diverse podia’s mogen staan. Waaronder ook in de Efteling, Ahoy, de Uitmarkt en tv shows.

Daarna wilde ik mij meer focussen op mijn stem en heb ik pedagogisch zangles gekregen (vanaf mijn 9e). En onder andere de technieken mogen leren van evt en cvt.

Voor meer podium ervaring te krijgen als solo artiest, ben ik met een show team door het land optredens gaan doen. En tenslotte met mijn 15 e meegedaan aan X FACTOR. Uiteindelijk bij de laatste 6 meisjes geëindigd.

Na mijn middelbare ben ik een muziek opleiding gaan volgen als muziek artiest, om een afgeronde diploma te hebben. En om tenslotte zanglessen te geven. Daar heb ik veel gerepeteerd met bandjes en heb ik podium ervaring opgedaan met bands en microfoon technieken geleerd.

Zangles bij Cheyenne wordt gegeven aan vocalisten van alle niveaus. Iedere zangles is maatwerk en jij bent diegene die bepaalt waar je aan wilt werken. Ik ga samen met de vocalist doelen stellen en met de juiste begeleiding gaan we die behalen. Zodat je zelfverzekerd met genoeg kennis jou stem mag laten horen. En trots kan zijn.

Lijkt jou dit leuk? Op woensdag en vrijdag avond geef ik les in Arnhem Rijkerswoerd. De lessen starten vanaf midden februari, aangezien de studio in verbouwing is.

Alles is bespreekbaar, dus stuur een bericht naar mijn Facebook voor meer informatie.
,Ook kan je zangles bij Cheyenne volgen
www.facebook.com/zanglesbijcheyenne
Of stuur een e-mail naar
cheyenne_krijgsman@hotmail.com
0613792570

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Cheyenne krijgsman via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: Cheyenne_krijgsman@hotmail.com
Telefoonnummer: 0613792570

Kijk voor meer informatie op de website www.zanglesbijcheyenne.nl